FULLBACK

 

  • EASYSALE: € 1.000 KLANTVOORDEEL
    Bij aankoop van een nieuwe Fullback ontvangt u tijdelijk € 1.000 klantvoordeel. Informeer bij de dealer naar het actuele aanbod of vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte en/of proefrit. Deze actie is geldig van 1 t/m 30 november 2017.

 

  • EASYLEASE: 5 JAAR ZORGELOOS RIJDEN V.A. € 445 p.m.
    Met EASYLEASE kiest u voor zekerheid met 5 jaar financiering, 5 jaar onderhoud én 5 jaar garantie. Voor slechts een kleine meerprijs per maand (t.o.v. een reguliere financial lease) wordt eventuele stilstand tot een minimum beperkt en komt u niet voor financiële verassingen te staan. Op de Fullback al beschikbaar vanaf € 445 p/mnd! Voor meer informatie klik hier.
  • EASYDRIVE: TOT € 6.000 VOORRAADVOORDEEL
    Met EASYDRIVE rijdt u binnen 10 dagen weg en geniet u op een nieuwe Fullback uit voorraad van extra voordeel oplopend tot maar liefst € 6.000. Kijk op de voorraadsite voor het geselecteerde aanbod en/of vraag uw dealer naar de mogelijkheden. Deze actie is geldig van 1 t/m 30 november 2017.
Terug naar actieoverzicht

DISCLAIMER

  • Deze acties zijn geldig van 1 t/m 30 november 2017. De catalogusprijs is exclusief btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van het model dat op voorraad staat. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital.
Terug naar actieoverzicht