Fiorino

 • EASYSALE: € 300 KLANTVOORDEEL
  Bij aankoop van een nieuwe Fiorino ontvangt u tijdelijk € 300 klantvoordeel op de Basis, Adventure en SX uitvoering. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. Deze actie is geldig van 1 t/m 30 november 2017.

 

 • EASYLEASE: 5 JAAR ZORGELOOS RIJDEN V.A. € 138 p.m.
  Met EASYLEASE kiest u voor zekerheid met 5 jaar financiering, 5 jaar onderhoud én 5 jaar garantie. Voor slechts een kleine meerprijs per maand (t.o.v. een reguliere financial lease) wordt eventuele stilstand tot een minimum beperkt en komt u niet voor financiële verassingen te staan. Op de Fiorino al beschikbaar vanaf € 138 p/mnd! Voor meer informatie klik hier.

 

 • EASYDRIVE: TOT € 3.000 VOORRAADVOORDEEL
  Met EASYDRIVE rijdt u binnen 10 dagen weg en geniet u op de Fiorino van extra voordeel oplopend tot maar liefst € 3.000. Kijk op de voorraadsite voor het geselecteerde aanbod en/of vraag uw dealer naar de mogelijkheden. Deze actie is geldig van 1 t/m 30 november 2017.

 

 • FIORINO EASY PRO: INSTAPPEN  V.A. € 7.250
  Er is al een Fiat Fiorino beschikbaar vanaf slechts € 7.250. Of  kies voor de 50/50 deal: € 3.625 nu en 48 maanden slechts € 82 per maand! Deze zeer voordelige EASY PRO versie is ideaal voor de ondernemer die niet veel kilometers per jaar rijdt en voornamelijk in stedelijk gebied werkzaam is. Met deze benzineversie kunt u probleemloos de milieuzones van binnensteden betreden, waar diesels worden geweerd. De Fiorino Easy Pro is standaard voorzien van o.a. 1.4 77 pk (57kW) benzinemotor, stuurbekrachtiging, twee achterdeuren, verstelbaar stuurwiel, getint glas en stootlijsten op de flanken. Informeer bij de dealer naar deze zeer scherpe actie en een aanbod op maat. 

Terug naar actieoverzicht

DISCLAIMER

 • Acties  geldig van 1 t/m 30 november 2017. De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital. 
   
 • Easylease 
  Zakelijk aanbod op basis van Financial Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071, AFM vergunningsnummer 12013694). De voorbeeldtarieven zijn gebaseerd op de verkoopprijs (excl. BTW/BPM) incl. 3 jaar Extra Garantie (max. kilometrage 150.000) en een Easy Care onderhoudscontract van vijf jaar op basis van 150.000 km. Tarieven afgerond op hele euro’s. FCA Capital Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Vraag uw verkoopadviseur naar de beschikbaarheid van dit product, de voorwaarden en een offerte. Deze actie is geldig van 1 t/m 30 november 2017. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.
   
 • 50/50 DEAL
  Alleen beschikbaar op de Fiorino benzine EASY PRO versie. Dit betreft een vanafprijs, afhankelijk van eventuele meeropties kan de prijs varieren. De catalogusprijs is exclusief btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Zakelijk aanbod in de vorm van Financial Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071). Tarief is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden. Wijzigingen en fouten voorbehouden.
Terug naar actieoverzicht