Doblo Cargo

 • EASYSALE: € 1.200 KLANTVOORDEEL
  Bij aankoop van een nieuwe Doblò ontvangt u tijdelijk op de Doblò Basis en SX € 1.200 klantvoordeel op de aankoopprijs. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

 

 • EASYLEASE: 5 JAAR ZORGELOOS RIJDEN V.A. € 217 p.m.
  Met EASYLEASE kiest u voor zekerheid met 5 jaar financiering, 5 jaar onderhoud én 5 jaar garantie. Voor slechts een kleine meerprijs per maand (t.o.v. een reguliere financial lease) wordt eventuele stilstand tot een minimum beperkt en komt u niet voor financiële verassingen te staan. Op de Doblò al beschikbaar vanaf € 217 p/mnd! Voor meer informatie klik hier.

 

 • EASYDRIVE: TOT € 4.000 VOORRAADVOORDEEL
  Met EASYDRIVE rijdt u binnen 10 dagen weg en geniet u op de Doblò van extra voordeel oplopend tot maar liefst € 4.000. Kijk op de voorraadsite voor het geselecteerde aanbod en/of vraag uw dealer naar de mogelijkheden. Deze actie is geldig van 1 t/m 31 oktober 2017.

 

 • SPECIALE VERSIE: DOBLÒ MAXI ACTUAL
  Bent u op zoek naar een Doblò Actual versie met meer ruimte? Dan is de Maxi Actual (L2) de auto voor u. Maximale ruimte, nu tegen een extra scherpe vanafprijs van € 12.395. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.
Terug naar actieoverzicht

DISCLAIMER

 • Deze acties zijn geldig van 1 t/m 31 oktober 2017. De catalogusprijs is exclusief btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital.
   
 • Easylease:
  Beschikbaar op de Doblò Basis en SX. Zakelijk aanbod in de vorm van Financial Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071). De voorbeeldtarieven zijn gebaseerd op de verkoopprijs (excl. BTW/BPM) incl. drie jaar Extra Garantie (max. kilometrage 150.000) en een Easy Care onderhoudscontract van vijf jaar op basis van 150.000 km. Wijzigingen en fouten voorbehouden.
Terug naar actieoverzicht