TALENTO Limited Edition ‘Squadra’

FIAT TALENTO LIMITED EDITION ‘SQUADRA’
De Fiat Talento Limited Edition ‘Squadra’ is het bewijs dat stijl en comfort samen kunnen gaan met flexibiliteit en laadvermogen. Een bedrijfswagen met luxueuze dubbele cabine die gezien mag worden, zonder concessies te doen op het gebied van praktische inzetbaarheid. Verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage van slechts 100 stuks.

De Talento Squadra met dubbele cabine heeft een totaalvoordeel van meer dan 7.000 euro.


Van € 35.975 voor € 28.499 (120 pk) 
Van € 37.425 voor € 29.599 (145 pk Twinturbo).


Informeer bij de dealer naar de beschikbaarheid.

De Talento Squadra is deze maand extra aantrekkelijk in combinatie met een 0% financiering! Meer weten? Klik hier voor de brochure en/of vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Terug naar actieoverzicht

DISCLAIMER

  • Deze acties zijn geldig t/m 30 september 2017. De catalogusprijs is exclusief btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital. 
     
  • Financiering
    Zakelijk aanbod in de vorm van Financial Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071) op basis van 0% rente, looptijd 36 maanden en max kredietbedrag € 20.000. Uiterlijke registratie 30 september 2017. Wijzigingen en fouten voorbehouden.
Terug naar actieoverzicht