TALENTO Limited Edition ‘Squadra’

FIAT TALENTO LIMITED EDITION ‘SQUADRA’
De Fiat Talento Limited Edition ‘Squadra’ is het bewijs dat stijl en comfort samen kunnen gaan met flexibiliteit en laadvermogen. Een bedrijfswagen met luxueuze dubbele cabine die gezien mag worden, zonder concessies te doen op het gebied van praktische inzetbaarheid. Verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage van slechts 100 stuks. De Talento Squadra kost € 28.499 (120 pk) of € 29.599 (145 pk Twinturbo). De voorraad is beperkt.

De Talento Squadra is deze maand extra aantrekkelijk in combinatie met een 0% financiering! Meer weten? Klik hier voor de brochure en/of vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Terug naar actieoverzicht

DISCLAIMER

  • De catalogusprijs is inclusief opties, exclusief btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2017.
     
  • Financiering
    Zakelijk aanbod in de vorm van Financial Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071) op basis van 0% rente, looptijd 36 maanden en max kredietbedrag € 20.000. Uiterlijke registratie 31 augustus 2017. Wijzigingen en fouten voorbehouden.
Terug naar actieoverzicht