23/09/2014
Fiat Professional op de IAA 2014, de Auto Show van Hannover

De 65ste editie van de Internationale Auto Show (IAA) van Hannover, de belangrijkste commericële en industriële autoshow van Europa, staat gepland voor 25 september tot en met 2 oktober. Het evenement brengt de grootste constructeurs in deze sector samen in de Duitse stad. Hieronder valt uiteraard Fiat Chrysler Automobiles met het merk Fiat Professional, dat altijd een prominente rol heeft gespeeld als leidend importmerk in de verkoop van lichte bestelwagens op de Duitse markt.

In Hannover laat Fiat Professional 17 voertuigen zien, met speciale aandacht voor de nieuwe Ducato en de wereldpremière van de nieuwe Doblò. De Duitse autoshow is het perfecte moment om alle nieuwe producten van het merk te ontdekken, het begin van een complete vernieuwing van de totale productrange, die in 2016 afgerond wordt. Ster van de tentoonstelling wordt de nieuwe Doblò, de vierde generatie van deze auto, van het begin af aan in elk opzicht ontworpen als een bestelwagen, niet simpelweg een compacte besteller, maar een heuse lichte bestelauto (LCV), die met uiteenlopende aankleding kan worden aangepast voor elk professionele missie.

Het nieuwe model wordt onthuld in Hannover tijdens de wereldpremière op de eerste dag, speciaal bedoeld voor de internationale pers; dan zijn ook de eerste foto’s beschikbaar op de website: www.fiatprofessionalpress.com.