24/11/2014
Nieuwe Fiat Doblò Cargo is er vanaf € 10.400,-

De nieuwe Fiat Doblò werd onlangs op de IAA van Hannover voor het eerst getoond. Het is de opvolger van bestseller: meer dan 1,4 miljoen klanten kozen tussen 2000 en nu voor de derde generatie. De nieuwe Fiat Doblò is er vanaf € 10.400,- en biedt meer functionaliteit, betere prestaties en meer waarde.

De nieuwe Doblò laat een volledig gerestyled design van interieur én exterieur zien, de mogelijkheid van drie stoelen, meer bruikbaar koppel tot 40% en hij bevestigt zijn wegligging en rijcomfort, beide de beste in deze klasse, dankzij de bi-link ophanging en meeste laadcapaciteit en –volume binnen het segment: de Fiat Doblò kan bagage vervoeren met een gewicht tot één ton en met een volume van ruim 5 m3. Daarbij wordt de reeks verder uitgebreid dankzij de nieuwe "EcoJet" versie, die een laag brandstofverbruik combineert met gereduceerde exploitatiekosten.

De nieuwe Fiat Doblò biedt de meest uitgebreide range in zijn segment, bestaande uit vier carrosseriestijlen (Cargo, Combi Pickup en Platform) in twee hoogtes en twee lengtes. De nieuwe Fiat Doblò is per direct te bestellen vanaf € 10.400,-. Begin 2015 staat hij de bij de Fiat Professional-dealer.