21/01/2015
Gratis naar de BouwBeurs 2015

Dit jaar slaan Fiat Professional en Veth Automotive de handen in één door samen op de BouwBeurs aanwezig te zijn. De BouwBeurs, die plaats vind van 9 tot en met 13 februari in de Jaarbeurs te Utrecht, is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Vijf dagen lang komt alles en iedereen in bouw en vastgoed samen en daarmee is het een combinatie van vakbeurzen, debatten, awards, netwerkbijeenkomsten en congressen.

De boodschap die dit jaar wordt uitgedragen is “Het wordt weer leuk in de bouw!’. Want de BouwBeurs staat bol van vernieuwing en dat geldt ook voor onze stand want daar is een regelrechte primeur! Want voor het eerst in Nederland wordt de nieuwe Doblò Cargo aan het publiek getoond. Ook zal er een onlangs geheel vernieuwde Ducato worden gepresenteerd. Beide modellen sluiten precies aan op de wensen en behoeften vanuit de bouwsector en blinken uit in hun segment , mede dankzij onder andere het hoogste laadvermogen, de meest bruikbare laadruimte, de beste toegankelijkheid tot de laadruimte, de laagste laaddrempel, laag verbruik en lage onderhoudskosten. Daarnaast is het duo is ook perfect geschikt voor in de bouw toegepaste inrichtingen een aanpassingen. Mede voor de bouwsector heeft Veth vele inrichtingen mogen verzorgen. Tijdens de bouwbeurs zullen inrichtingen worden getoond die zich kenmerken door een laag gewicht, veel (opberg) ruimte en een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Tevens zal Veth haar Roofpacker imperiaallijn tonen. Deze kenmerkt zich door functionaliteit, veiligheid en vormgeving en sluit aan bij de moderne vormgeving van de Doblò en Ducato.

Wist u dat de BouwBeurs ook onderdeel is van de Week van de Bouw. Met uw toegangsbewijs kunt u ook naar de gelijktijdige vakbeurzen GEVEL, Material Xperience en Renovatie & Transformatie.

Openingstijden
Maandag 9 februari: 09.30 – 17.30 uur
Dinsdag 10 februari: 09.30 – 17.30 uur
Woensdag 11 februari: 09.30 – 17.30 uur
Donderdag 12 februari: 09.30 – 20.30 uur (avondopening)
Vrijdag 13 februari: 09.30 – 17.30 uur
Let op: de zaterdagopening is komen te vervallen!
Graag tot ziens op de BouwBeurs!