Bedrijfswagen nieuws | Fiat Professional

04/07/2016
Nieuwe veelzijdige Fiat Talento biedt optimaal comfort, beste laadvermogen in zijn segment en innovatieve oplossingen vanaf € 18.250
De nieuwe Talento van Fiat Professional combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid. Deze maand staat de Talento bij de Fiat Professional dealer vanaf € 18.250.
01/04/2016
Vernieuwde Fiorino vanaf € 9.950
Fiat Professional rust de vernieuwde Fiorino uit met Euro 6 motoren, licht opgefrist uiterlijk en nieuwe functionele mogelijkheden. In mei staat de vernieuwde Fiorino met 21% bijtelling, 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente op financiering bij de Fiat Professional dealer. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).
24/03/2016
Fiat Professional range breidt uit met Talento
Fiat Professional introduceert de Talento, een model dat met zijn royale laadvermogen een ideale werkpartner is met een veelzijdig karakter. Geheel in traditie krijgt de nieuwe bedrijfswagen van Fiat Professional een naam die verwijst naar een oude munteenheid. Daarnaast heeft de naam een dubbele betekenis en is een mooie knipoog naar zijn werkelijke talent. De nieuwe Talento staat medio juni bij de Nederlandse Fiat Professional dealer. Prijzen zijn nog niet bekend.
26/02/2016
Fiat Professional officieel partner FIM Motocross
Fiat Professional ondersteunt dit seizoen het FIM Motocross Wereldkampioenschap als officieel partner. Beide vinden elkaar op gebied van vasthoudendheid en dynamiek. De prestigieuze samenwerking is gebaseerd op de gedeelde merkwaarden vasthoudendheid en dynamiek. Fiat Professional maakt dit jaar een indrukwekkende metamorfose door op modellengebied. Naast de onlangs vernieuwde Ducato en Doblò, lanceert het bedrijfswagenmerk de nieuwe Fullback pick-up en opvolgers voor de Scudo en Fiorino. De Fullback is Fiat Professional's nieuwe medium-duty pick-up truck en maakt zijn werelddebuut op de Dubai International Motor Show, de grootste autoshow van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De nieuwe Fiat staat eind tweede kwartaal 2016 bij de Nederlandse Fiat Professional dealer.
10/11/2015
Wereldpremière Fiat Fullback pick-up op Dubai International Motor Show
De Fullback is Fiat Professional’s nieuwe medium-duty pick-up truck en maakt zijn werelddebuut op de Dubai International Motor Show, de grootste autoshow van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De auto is afgeleid van de belangrijke positie die een speler inneemt tijdens rugby of American football. De Fiat Fullback pick-up truck komt beschikbaar met achterwiel- of vierwielaandrijving en staat eind tweede kwartaal 2016 bij de Nederlandse Fiat Professional dealer.
21/01/2015
Gratis naar de BouwBeurs 2015
Dit jaar slaan Fiat Professional en Veth Automotive de handen in één door samen op de BouwBeurs aanwezig te zijn. De BouwBeurs, die plaats vind van 9 tot en met 13 februari in de Jaarbeurs te Utrecht, is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Vijf dagen lang komt alles en iedereen in bouw en vastgoed samen en daarmee is het een combinatie van vakbeurzen, debatten, awards, netwerkbijeenkomsten en congressen.
24/11/2014
Nieuwe Fiat Doblò Cargo is er vanaf € 10.400,-
De nieuwe Fiat Doblò werd onlangs op de IAA van Hannover voor het eerst getoond. Het is de opvolger van bestseller: meer dan 1,4 miljoen klanten kozen tussen 2000 en nu voor de derde generatie. De nieuwe Fiat Doblò is er vanaf € 10.400,- en biedt meer functionaliteit, betere prestaties en meer waarde.
23/09/2014
Fiat Professional op de IAA 2014, de Auto Show van Hannover
De 65ste editie van de Internationale Auto Show (IAA) van Hannover, de belangrijkste commericële en industriële autoshow van Europa, staat gepland voor 25 september tot en met 2 oktober. Het evenement brengt de grootste constructeurs in deze sector samen in de Duitse stad. Hieronder valt uiteraard Fiat Chrysler Automobiles met het merk Fiat Professional, dat altijd een prominente rol heeft gespeeld als leidend importmerk in de verkoop van lichte bestelwagens op de Duitse markt.
18/07/2014
Nieuwe Fiat Ducato vanaf € 17.300,-
Het startsignaal voor de nieuwe Fiat Ducato is gegeven in de haven van Antwerpen, waar dertig demomodellen het spits afbeten. De uitlevering van deze eerste ‘lading’ Ducato’s vindt deze week plaats bij de Fiat Professional-dealer. De nieuwe Fiat Ducato is leverbaar vanaf € 17.300,- (excl. BTW en BPM).
21/05/2014
Fiat Professional introduceert nieuwe Ducato
De nieuwe Fiat Ducato belooft de zesde generatie bestseller te worden. Sinds 1981 tekenden 2,6 miljoen ondernemers voor dit model als beste reisgezel en business partner. En nu kunnen zij uitkijken naar een revolutionaire update die volledig is ontwikkeld rond robuustheid, duurzame efficiency en hightech support. Interesse in de compleet nieuwe interieurs, de verrassend krachtige en zuinige motoren en het scala aan ondersteunende systemen? Download hier het hele complete persbericht.
15/01/2014
De Fiat Groep duurzaam op weg naar de Expo 2015
Fiat Groep is onderweg naar de Expo 2015 in Milaan en dat is een schone reis. Sinds 1851 komen tijdens de Expo alle landen ter wereld om de vijf jaar bij elkaar, om kennis te delen én te verspreiden. Het thema van 2015 luidt: 'Feeding the Planet, Energy for Life' en draait om duurzame milieukwesties
13/01/2014
Fiat Ducato benoemd tot “Motorhome Base Vehicle of the Year 2014
Met 59.2 procent van de stemmen is de Fiat Ducato benoemd tot “Motorhome base vehicle of the year 2014” in een lezersstemming van het Duitse magazine “Promobil”. Aangezien Fiat zelf geen campers produceert, bewijst de overwinning in deze categorie het vertrouwen dat klanten hebben in de technologie van de Fiat Ducato, wie de producent van de ombouw dan ook mag zijn. De Fiat Ducato, al jaren de onbetwiste nummer een op de Duitse campermarkt met een marktaandeel van meer dan 67 procent, won hiermee voor de zevende keer op rij deze prestigieuze lezersstemming.
10/01/2014
Fiat Doblò Cargo breidt uit met nieuwe instapper voorzien van 75 pk MultiJet II dieselmotor
• Fiat Doblò Cargo 1.3 MultiJet Actual: economisch en veelzijdig vanaf € 9.995,- • Marktleider in zijn segment op gebied van laadvermogen en interieurgrootte • Klantvoordeel op Business Actual Pack: € 710,-
13/11/2013
De Autoverzekering van Fiat Professional!
Fiat Professional heeft nu ook een eigen autoverzekering. Een merkverzekering, op maat voor kopers van bedrijfsauto’s, met zeer gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies. Zo is er maar liefst 3 jaar lang aanschafwaardedekking op nieuwe auto’s en geldt er geen eigen risico voor de klant bij schade of diefstal. Groot voordeel is het nieuw ontwikkelde aanvraagsysteem waar zowel de groene kaart als de polis en voorwaarden direct kunnen worden uitgeprint.
05/11/2013
GreenFleet Awards 2013: Fiat Professional is 'Bestelwagenfabrikant van het Jaar'
Voor de twee keer op rij is Fiat Professional uitgeroepen tot ‘Bestelwagenfabrikant van het Jaar’ tijdens de Greenfleet Awards 2013. Deze prestigieuze prijs onderkent de inspanningen van fabrikanten om de CO2-uitstoot te beperken en het brandstofrendement te verbeteren in de categorie LCV (light commercial vehicle).
26/06/2013
Fiat Professional lanceert nieuwe generatie Fiat Scudo
De Fiat Scudo is ontwikkeld om te beantwoorden aan de transportbehoeften in zowel de binnenstad als op de buitenwegen en is hierdoor de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde partner voor ondernemers en particulieren. De Fiat Scudo is een multifunctionele bedrijfsauto, maar hij is ook geschikt voor het comfortabel vervoeren van personen. De laatste versie wordt zowel bedrijfsmatig ingezet (taxi- en shuttlediensten, vervoer van minder validen) als particulier (familieauto, (sport-) verenigingen). De komst van de nieuwe generatie Fiat Scudo zal een nieuwe impuls geven aan zijn commerciële succes gericht op klanten die een maatoplossing zoeken.