Wegenwachthulp

De wegenwachthulp biedt u te allen tijde:

Mobiele werkplaats
In geval van stilstand van het voertuig veroorzaakt door een defect of een lekker band, lege accu, geen/onjuiste brandstof, wordt een monteur gezonden om het voertuig ter plekke te repararen.

Wegslepen
In geval van stilstand van het voertuig, wegslepen naar het dichtstbijzijnde erkende servicepunt.

Courtesy car
In het geval van reparatie van het stilstaande voertuig, zal gezorgd worden voor een courtesy car, indien de reparatietijd langer is dan 4 uur.

Vervoerskosten
In geval van stilstand van het voertuig, Taxi om het treinstation te bereiken, het autoverhuurbedrijf of om de reis voort te zetten.

Terugkeer van de passagiers of voortzetting van de reis
In het geval van stilstaand voertuig op meer dan 50 km afstand van de woonplaats, per trein of vliegtuig .

Hotelkosten
In geval van stilstand van het voertuig op meer dan 50 km afstand van de woonplaats, verblijf in een vier sterren hotel gedurende maximaal 5 nachten.

Ophalen van het gerepareerde voertuig
In geval van stilstand van het voertuig op meer dan 50 km afstand van de woonplaats, reiskostenvergoeding om het gerepareerde voertuig op te halen.

Terugbrengen van het niet-gerepareerde voertuig*
In geval van stilstand van het voertuig in het buitenland gedurende meer dan 5 dagen, vervoer vanaf het erkende servicepunt naar de woonplaats van Klant (of naar het servicepunt indien de stad de woonplaats van de Klant is).

Informatiedienst
Over openingsdagen en -tijden van de dealers.

(*) Raadpleeg het Garantieboekje van het voertuig waarin de leveringswijzen, voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen van de Dienstverlening vermeld zijn.